Hvem er vi

Vi er tre ejere, der har sejlet sammen siden vi var unge. I 2001 besluttede vi at tage et år fri og sejle. Vi købte en båd i Kroatien, og sejlede ud gennem Middelhavet, over Atlanten og rundt i Caribien. Dette gav os lyst til mere, men vi skulle lige have de sidste år på arbejdsmarkedet ,inden vi tager afsted igen.   

Carsten Lauritzen

Har arbejdet mange år som leder  og psykoterapeut på institutioner med svært belastede unge.
Erfaren sejler siden barn. Har haft mange både og sejlet Scandinavien tyndt. Har Y1 og sønæringsbevis. Er rigtig god til at holde en god stemning ombord. Vil være med over Atlanten og senere ud i Stillehavet. Padi open water dykker.

Anne Dolberg

Uddannet lærer, social-og sundhedsassistent og merkonom i markedsføring. Har haft egen virksomhed. Gift med Knud Erik Hansen. Har Y3 og 3/4 Y1. Har sejlet siden ungdommen. Er en god organisator. Vil indtil December -19 være ombord i udvidede ferier. Derefter fuld tid,

Knud Erik Hansen

Uddannet Maskinarbejder og ingeniør. Har de sidste 14 år arbejdet på X-Yachts. Er rimelig kompetent, når det drejer sig om vedligehold og teknik ombord. Vil være ombord som skipper det meste af sejladsen.

2 meninger om “Hvem er vi

  1. Jens Bierring

    Rygtet går at I er på vej til Polynesien. Stedet har længe været min drøm for Paul Gauguin er begravet på Marquesas:). Hvis I har plads til gast med duelighedsbevis og fransktalende vil jeg blive glad for kontakt! 🙂 jeg er 55 og arkitekt. Har været over Atlanten.

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s